Information​

Vi Køber ikke hår og tager ikke imod hårdonationer

​Alle vores parykker fremstilles i Østen og langt de fleste af dem laves i kunsthår. Vi køber og modtager derfor IKKE hår.

​​

priser

De fleste syntetiske parykker koster et sted mellem 3 -og 5000,-​​

​Prisen afhænger af materialer, design og medfølgende service.

Standard parykker i ægte hår ligger mellem typisk mellem 10 -og 16.000,-

​Prisen på specifikke modeller kan oplyses ved henvendelse til den enkelte afdeling/forhandler.

​​

TILSKUD

​Hvis du mister håret pga. kemobehandling, får du en rekvisition fra sygehuset.

Hvis dit hårtab er permanent, kan du ansøge om tilskud via din kommunes selvbetjeningsløsning. Parykker er et kropsbåret hjælpemiddel.​ Læs mere på borger.dk 

​​

Farvning af parykker

​Syntetisk fiber tager ikke imod farve og det frarådes derfor at forsøge nogen form for farveændring. Ægtehårs-parykker derimod, kan godt farves, men farveændring bør kun udføres hos en paryk specialist, da det kræver en særlig fremgangsmåde.

​​

Holdbarhed og daglig pleje

En paryks holdbarhed afhænger dels af hvilken type paryk, der er tale om og dels af hvordan og hvor meget den bruges. De fleste parykker holder sig pæne i ca. 8-10 måneder ved god pleje.

En fiberolie spray kan forlænge parykkens levetid fordi den beskytter, plejer og forebygger slitage.

Det anbefales at vaske sin paryk 1-2 gange ugentligt ved daglig brug.  Den tager ikke skade af at blive vasket oftere, så vask den efter behov dog mindst 1 gang om ugen.

​Syntetisk eller ægte hår?

Man kan ikke  umiddelbart se forskel på, om en paryk er lavet af syntetisk fiber​ eller ægte hår. Syntetiske parykker er meget naturlige og lette at have med at gøre, fordi frisuren holder efter vask. Den eneste begrænsning der er i forbindelse med en syntetisk paryk er, at den ikke tåler varme. Den kan sagtens tåle sollys, men ekstreme varmekilder som en åben ovndør, varmen over et stearinlys eller lignende, ødelægger parykken. Derfor kan den heller ikke tåle styling med fladjern, føntørrer eller krøllejern.

Parykker af ægte hår, kan og skal derimod styles efter hver vask. De kræver mere pleje og styling, men giver også mere frihed. Din parykspecialist kan rådgive dig omkring din situation.

Waldorf & Ragn ApS

Frederiksværkvej 20c, ST 2, 3600 Frederikssund

Telefon: 4738 5022

E-mail: info@waldorf-ragn.dk

ÅBNINGSTIDER

​Frederikssund: Man – fre: 9:00 - 16:30